DeltaSafe Security Service: De oplossing voor beveiligingsvragen

Met ruim 90 werknemers, vestigingen in Middelburg en Zierikzee en vele jaren ervaring op het gebied van beveiligings- en bewakingsdiensten, is DeltaSafe Security Service hét beveiligingsbedrijf van Zeeland.

DeltaSafe Security verzorgt de beveiliging van evenementen, horeca, stadskantoren, musea, bedrijfs-, industrie- en haventerreinen en geeft trainingen agressiebeheersing en conflicthantering bij bedrijven en organisaties. Deltasafe Security is bovendien huisbeveiliger van de gemeenten Middelburg, Vlissingen, Goes, Reimerswaal en Schouwen-Duiveland. Ook levert het in heel Zeeland mobiele surveillancediensten, indien gewenst in combinatie objectbeveiliging. De nadruk ligt op het voorkomen van indringing, beschadiging of diefstal, door alarmopvolging, ingrijpen indien noodzakelijk en het voorkomen van vervolgschade.

Onbemande panden zijn gevoelig voor inbraak en vandalisme. DeltaSafe Security kan een oogje in het zeil houden door het rijden van controleritten. Als een pand is aangesloten op een meldkamer kan de alarmopvolging verzorgd worden. Bij een melding wordt de surveillant gewaarschuwd, die onmiddellijk poolshoogte neemt. Ook kan Deltasafe Security worden ingeschakeld voor de laatste controleronde en afsluiting van uw bedrijfspand.

Als regionaal bedrijf met weinig personeelsverloop is DeltaSafe Security goed op de hoogte van de lokale situatie. Door de flexibele inzet van personeel kan elk beveiligingsprobleem op korte termijn worden opgelost, tegen een gunstige prijsstelling. DeltaSafe Security is in het bezit van de Keurmerken Beveiliging, Evenementenbeveiliging en Horecabeveiliging van De Nederlandse Veiligheidsbranche.

DeltaSafe Security

Herzweg 22

4338 PX Middelburg

0118-606515

www.delta-safe.nl

info@delta-safe.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *