Demonstratiedagen bij de Ouderenwinkel in Middelburg

Van 17 mei tot en met 22 mei 2014 zijn de demonstratiedagen bij de Ouderenwinkel in Middelburg. Een week lang vinden er dagelijks diverse demonstraties plaats en zijn er deskundigen aanwezig om u uitgebreid te informeren. U kunt alles testen en zelf ervaren uit het brede assortiment aan gezondheidsproducten en hulpmiddelen die het leven een stuk aangenamer maken.
 
Zaterdag 17 mei starten de demonstratiedagen met een themadag over seniorencomputers. U kunt van 12:00 tot 16:00 uur kennismaken met deze computer en U mag diverse modellen, zoals de touchscreen, laptop, tablet en telefoon, uitproberen. U krijgt, met medewerking van SimPC, uitgebreid uitleg over de mogelijkheden en eenvoudige bediening van computers. Computeren was nog nooit zo gemakkelijk!

Op dinsdag 20 mei kunt u zich breed oriënteren op seniorentelefoons– en abonnementen. En op woensdag 21 mei kunt U kennismaken met het assortiment braces en bandages en hun toepassingen, beide dagen van 12.00 tot 16.00 uur.

Mobiliteit
De Ouderenwinkel is gespecialiseerd in mobiliteit bij ouderen. Speciaal hiervoor organiseert de Gemeente Middelburg, samen met o.a. de Ouderenwinkel, de driewielfietsdag op donderdag 22 mei in De Kruitmolen te Middelburg. Deze dag kunnen er diverse modellen getest worden tussen 10:00 en 14:00 uur. Op vrijdag 23 mei wordt er bij de ingang van de Ouderenwinkel een speciaal parcours uitgezet waar U vanaf 12.00 uur diverse scootmobielen en rollators kunt uitproberen. Een goede manier om zelf het gemak te ervaren.

Veiligheid
Het thema ‘veiligheid, in en om het huis’ staat zaterdag 24 mei centraal. Met behulp van een huistest kijkt de Ouderenwinkel samen met u of er aandachtspunten zijn en wat er nodig is om langer zelfstandig te blijven wonen. Dit doet de Ouderenwinkel in samenwerking met StayingHome. De ING bank komt voorlichting en tips te geven over veilig internetbankieren.

Beide activiteiten van 12:00 tot 16:00 uur

De Ouderenwinkel is sinds augustus 2013 gevestigd aan de Kalverstraat 1a te Middelburg. Veel klanten weten inmiddels de weg naar de winkel te vinden. De Ouderenwinkel is geopend op dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.30. De eigenaars Ton en Yvonne helpen u graag. Voor vragen kunt u hun ook telefonisch benaderen : 0118-774798.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *