DES Detach B.V. & HDV Steigerbouw B.V.

Thuis in de Zeeuwse havens

DESHDVDES Detach B.V. is een uitzendorganisatie welke in 2009 is opgericht.  Het is ontstaan vanuit HDV Steigerbouw die toentertijd sterk behoefte had aan een betrouwbare partij die in staat was op een snelle efficiënte manier gemotiveerd en gecertificeerd steigerbouwpersoneel flexibel kon uitzenden.

Daar waar de eerste jaren de focus voornamelijk lag op steigerbouwpersoneel heeft er sinds een aantal jaren een verbreding plaatsgevonden naar bouwpersoneel in de breedste zin van het woord. Met het uitzenden van ervaren timmerlieden, metselaars, uitvoerders, calculators en werkvoorbereiders zijn wij inmiddels een betrouwbare partner voor bouwbedrijven op zowel de Zeeuwse markt als ver buiten de provincie.

Buitenom bouwpersoneel verzorgen wij al geruime tijd voor onze partners in diverse andere sectoren ook havenwerkers, schoonmaakpersoneel, hoveniers, stratenmakers en sleutelaars.

Naast een krachtige flexibele schil onderscheidt Des Detach B.V. zich door een professionele én persoonlijke benadering richting zowel opdrachtgever als werknemer.  Met een zeer hecht en gemotiveerd team zorgen wij ervoor dat al onze opdrachtgevers van alle gemakken worden voorzien. Zo bieden wij een compleet pakket van uitzendendetacherenpayrollen en re-integratie.

Bent u op zoek naar een Zeeuwse partner die al uw personele behoeften kan invullen of heeft u vragen omtrent onze dienstverlening dan mag u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt natuurlijk ook een bezoekje aan ons kantoor brengen om persoonlijk kennis met elkaar te maken.

Des Detach B.V. is aangesloten bij de NBBU en is VCU en NEN 4400 gecertificeerd.

Des Detach B.V.
Herculesweg 41
4338 PL Middelburg
T. 0118-480930
E. info@dedetach.nl
I. www.desdetach.nl

 
HDV Steigerbouw een partner voor al uw oplossingen op gebied van stalen steigerbouw. Veilig werken op hoogte. Of het nu gaat om een gevelsteiger in de achtertuin of een complexe hangsteiger boven het water die aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Wij kunnen het!

Onze ruim 20 jarige ervaring op allerlei complexe projecten stelt ons in staat om met u mee te denken. Ver in de voorbereiding of op het allerlaatste moment. Wij leveren diverse systemen waardoor we altijd flexibel zijn om de juiste steiger voor het juiste werk te kunnen leveren. Industrieel, particulier, renovatie of nieuwbouw, noem het maar op.
We werken voornamelijk met personeel uit de Zeeuwse regio. De communicatie op het werk verloopt soepel. Er wordt op een nette en vriendelijke manier gewerkt. Contact met de klant is voor ons zeer belangrijk. Het `ons kent ons` principe. Afspraken komen we na en de lijnen zijn kort.
Onze diensten zijn in grote lijnen: steigerbouw, afscherming met krimpfolie en/of netten. Wij verzorgen het transport, de montage en demontage van uw complete project (inclusief verhuur van steigers).

Bent u op zoek aar een Zeeuwse allround partner op het gebied van steigerbouw of heeft u vragen omtrent onze diensten dan mag u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zijn als bedrijf VCA en ISO9001 gecertificeerd. Ook het personeel is VCA gecertificeerd.

Herculesweg 41
4338 PL Middelburg
Tel. (0118) 466550
E-mail: info@hdvsteigerbouw.nl
Website: www.hdvsteigerbouw.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *