Detec Zeeland: Betrouwbaar in beveiliging

_D4X0642 xNuchter zijn en staan voor wat je doet, dat kenmerkt Detec Zeeland Beveiliging. Kwaliteit en klant tevredenheid staan bij ons op nr 1. Door een zeer gemotiveerd team monteurs en korte lijntjes is Detec Zeeland gegroeid naar één van de grootste Technisch beveiligingsbedrijven van Zeeland. met 12 allround beveiligingsmonteurs en bedrijfsauto’s op de weg. De mond op mond reclame heeft Detec veel werk bezorgt, maar dan moet je dat wel waar maken. Snel installeren met kwaliteit is onze uitdaging.

Als er een inbraak is geweest, wil een klant ook niet lang wachten. Ook nadat de installatie is geïnstalleerd, houden wij de kwaliteit van meldkamer en opvolging in de gaten. Dit is het verlengstuk van onze installatie, dus ook onze zorg. Bij ons kunt u terecht voor alarm, camera, brandmeld en toegangscontrolesystemen. En sinds enkele jaren leveren wij ook Telefonie en Wifi installaties. Onze klanten willen steeds meer ontzorgd worden en een betrouwbare partij hebben waar ze van op aan kunnen. Wij maken hierdoor ook ontruimingsplattegronden, ontruimingsplannen leveren en onderhouden noodverlichting en blusmiddelen.

Dit vergt ook steeds meer bijscholing voor productkennis en regelgeving. Kortom Detec Zeeland Beveiliging een betrouwbare partij in de regio.

Op onze site vindt u uitgebreide informatie, over wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Detec Zeeland Beveiliging

Transportweg 4

4387 PE Vlissingen

T. 0118-651750

E. info@deteczeeland.nl

I. www.deteczeeland.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.