Detec Zeeland: betrouwbaar in beveiliging

foto5Zorg dat je personeel en klanten tevreden zijn en blijf je zelf. Als er onverhoopt een storing of probleem is, los dit zo snel mogelijk op. Dat is volgens Wim Huibregtse van Detec Zeeland het geheim van een succesvol bedrijf. “Wij hebben geen moment last gehad van de crisis. Het enige probleem dat wij hebben is om aan voldoende goed personeel te komen.”

Detec Zeeland installeert beveiligingsinstallaties bij particulieren en bedrijven in Zeeland. Momenteel heeft het bedrijf zo’n 1500 klanten. “De verdeling tussen particulier en MKB is ongeveer 40-60.” Detec Zeeland installeert alarm-, camera-, toegangscontrole- en brandmeldsystemen. “Door te werken met de nieuwste technieken en te denken in totaalsystemen hebben we voor elke vraag een oplossing.”

Detec Zeeland is onderdeel van de Detec Groep, een landelijke organisatie met elf vestigingen. Sinds 2000 beschikt de Detec Groep over een eigen meldkamer, waarbij alle Detec-vestigingen zijn aangesloten. “Alle alarmmeldingen komen daar binnen en worden beoordeeld, door bijvoorbeeld camerabeelden en een melding van de alarminstallatie samen te voegen.

Afhankelijk van de afspraken met de klant wordt hijzelf, een beveiligingsbedrijf of de politie gewaarschuwd.” De medewerkers van Detec Zeeland gaan niet zelf op pad als ergens een alarm afgaat. “Wij installeren en onderhouden de installaties. Wij werken samen met Delta Safe Security, die voor onze klanten de alarmopvolging verzorgt.”

Tekst: Liesbet Mallekoote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *