Dethon Groen, natuurlijk uw partner

artikel-18-foto-1Van landschapsarchitecten en stratenmakers tot timmermannen en hoveniers; Dethon Groen in Terneuzen, Hulst en Oostburg is op tal terreinen een professionele, servicegerichte partner. Met activiteiten op het gebied van ontwerp, aanleg en groenbeheer zijn de mensen van Dethon Groen een vertrouwd beeld in de openbare ruimte en op bedrijfsterreinen in Zeeuws-Vlaanderen.

Met dit brede dienstenpakket bedient Dethon Groen overheden, instellingen, bedrijven en particulieren. De eigen, in-huis specialisten hebben de nodige kennis en ervaring om opdrachtgevers in iedere fase van een groenproject van dienst te zijn, vanaf het idee tot en met de uitvoering en het onderhoud. Ook het verzorgen van bestrating, kleine bouwkundige elementen of speeltoestellen behoort tot de mogelijkheden.
Service op maat

Het servicepakket van Dethon Groen biedt volop mogelijkheden voor service op maat. Zo is tuinaanleg of eenmalig onderhoud mogelijk, maar veel opdrachtgevers kiezen voor uitgebreide onderhoudscontracten. Hierbij worden duidelijke afspraken gemaakt over de diensten en de werkwijze die het beste aansluiten bij de wensen van de klant.

Kwaliteit en duurzaamheid

Dethon Groen is sterk gericht op kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf is houder van

het ISO 9001-2000 & VCA** certificaat en hanteert het KAM-systeem voor het bewaken

van kwaliteit, arbo en milieu. Teneinde de kwaliteit te kunnen waarborgen, vindt regelmatig gerichte scholing plaats. Verder hecht Dethon Groen aan een duurzame en milieubewuste dienstverlening. Dit ziet u terug in ontwerp, materiaalkeuze, inrichting, beplanting en projectuitvoering.

Dethon Groen

Mr.F.J. Haarmanweg 33
4538 AN Terneuzen

Telefoon: 0115- 675100
www.dethongroen.nl
info@dethongroen.nl

ContactaNL2016 standnr. 1203

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15549","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */