Dichterbij teksten en meer

In het interview met Wim Kiezenberg van Designagain over branding voor editie 7-2011 van Zeeland Business viel de zin “de tent is de vent (m/v).” Zo is het bij mij ook: Dichterbij Teksten & Meer, dat ben ik. Het gaat over de beweging die ik heb gemaakt om weer bezig te zijn met wat mij raakt, namelijk mensen en hun verhaal. En hoe dat verhaal leidt tot keuzes in leven en werk. Mijn eerste opdracht kreeg ik via een tweet en het was een buitenkans. Voor de Hogeschool  Zeeland jonge leerkrachten interviewen over hun PABO opleiding, het vak, hun drijfveren en de lol van het werken met kinderen.

Toegepast op ondernemers gaat het over vragen als wie ben je, hoe ben je ooit begonnen met je bedrijf, wat wil je neerzetten? Vraag je eens af waarom mensen juist met jou zaken zouden moeten doen. Als je dat weet  kun je het verschil maken. Het verhaal achter een onderneming kan veel meer worden ingezet als unique selling point. Vertel het op je website, of geef een jubileumboek uit.

Als schrijver kan ik vooral goed luisteren, ook naar wat er niet gezegd wordt. Dat zit in mijn DNA. Het maakt dat ik met liefde schrijf over wat mensen mij toevertrouwen.

Susan van der Beek, Dichterbij Teksten & Meer… Omdat mensen geen product kopen, maar het verhaal eromheen.

Dichterbij teksten en meer

Dorpsstraat 4

4341 NA Kleverskerke

06-51832850

dichterbij@zeelandnet.nl

www.dichterbij-teksten-en-meer.nl

Twitter: @SusanvanderBeek

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"875","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */