Diederik Samson praat met kiezers in Goes

Woensdag 11 juli praat PvdA-partijleider Diederik Samsom in Goes met kiezers over zijn plannen voor Nederland. Het bezoek vindt plaats in het kader van zijn ‘Zo komt NL uit de crisis’-tour. In ’t Beest’ praat Samson deze dag over wat er nodig is om Nederland er weer bovenop te brengen en weer te laten groeien.

Samsom: “Het is tijd om een andere weg in te slaan met Nederland. Een weg van groei en optimisme. Ons land kan sterker en socialer. Onze economie herstelt niet door alleen te bezuinigen. Juist nu moeten we investeren in bedrijvigheid en het beste onderwijs voor onze kinderen. Zo creëren we groei en banen.”

Vanaf 20.00 uur beantwoordt Diederik vragen van kiezers over de uitdagingen waar Nederland voor staat en over zijn visie om Nederland uit de crisis te krijgen. Tijdens de avond is er muziek van de Zeeuwse singer-songwriter Marsha  daarnaast spreekt Jan Schuurman Hess een column uit. De avond wordt gepresenteerd door Piet Hamelink.

Het bezoek is onderdeel van de landelijke ‘Zo komt NL uit de crisis’-tour. Tijdens deze tour doet Samsom alle provincies van NL aan. Hij gaat het gesprek aan op de werkvloer, in winkelcentra, bij bedrijven en in Townhall’s over wat zijn plannen zijn voor Nederland.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.