digITeam network wint ICTWaarborg Award

Koudekerke, 13 maart 2014 – Geheel in stijl reikte brancheorganisatie ICTWaarborg donderdag 6 maart voor de tiende keer de ICTWaarborg Awards uit. In de vakgroepen ‘Servicebedrijf en Webontwikkelaar’ heeft digITeam network voor het tweede jaar op rij de Awards voor ‘Servicebedrijf en Zakelijk dienstverlener van het jaar 2014 in de wacht gesleept.

De ICTWaarborg Awards werden in Kasteel De Schaffelaar in Barneveld georganiseerd. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder begeleiding van een muzikaal optreden van Jennifer Ewbank.

digITeam network is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, een mooie prestatie dus. ‘’Op deze Award zijn we dan ook erg trots’’, aldus Antoon Cusell van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die toch bepalen of je het echt goed doet. Daarbij heeft ongetwijfeld meegespeeld dat wij als ICTWaarborg-deelnemer onze klanten allerlei extra zekerheden kunnen bieden.’’

Zo biedt ICTWaarborg bijvoorbeeld de zekerheid dat je als klant deskundig en goed wordt geholpen. Zekerheid dat je waar krijgt voor je geld. Zekerheid dat, als ondanks alle inzet er toch een probleem ontstaat, men voor bemiddeling kan aankloppen bij ICTWaarborg. Allemaal zaken die door klanten worden gewaardeerd.

Voor meer informatie over de ICTWaarborg Award kunt u contact opnemen met Antoon Cusell, info@digiteam.nl.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *