DINS Safety Training – Iedereen veilig aan de slag

Veilig je werk doen? Dan is, naast de juiste motivatie, up-to-date kennis noodzakelijk. DINS Safety Training biedt een breed pakket trainingen voor elke branche.

Peter Kramer van DINS Safety Training: “We breiden ons aanbod steeds verder uit. Bijvoorbeeld met onze nieuwste cursus hijs- begeleider spelen we in op de veranderende wetgeving.” DINS Safety Training is opgericht in 1992 als DINS Opleiding- en Adviesbureau. Het bedrijf werkt volgens een landelijk erkende cursusstructuur en examinering. Samen met zusterbedrijf NHI Opleidingen biedt DINS Safety Training een totaalpakket aan cursussen en opleidingen.

Peter: “De bedrijfsreglementen en verzekeraars geven aan welke trainingen vereist zijn. Ons aanbod sluit aan bij de regio waarin we gevestigd zijn.” Zo ligt in Zeeuws-Vlaanderen de nadruk op petrochemie. DINS Safety Training opende afgelopen zomer ook een vestiging in Uden, waar de opleidingen logistiek de boventoon voeren.

De examens en trainingen worden zowel bij bedrijven op locatie als bij DINS aan de Industrieweg 18a gegeven. Peter: “Opleiden in de eigen werkomgeving heeft als voordeel dat het geleerde direct in de praktijk wordt toegepast. Denk aan specifieke veiligheidssituaties. De cursussen zijn veelal maatwerk. De vraag naar specialistische cursussen neemt ook toe. Daarnaast zijn er steeds betere opleidingen nodig voor specifiek werk. Ervaring moet gevoed worden. We volgen de markt op de voet en bieden wat nodig is.”

DINS Safety Training
Industrieweg 18a
4538 AH Terneuzen
I. www.dinsopleidingen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *