DOK41 opent deuren voor publiek

dok41Tijdens de Europa om de hoek Kijkdag op vrijdag 8 mei opent DOK41 haar deuren voor het publiek. De Zeeuwse broedplaats voor innovatieve techno en creatieve startups laat deze middag graag zien wat zij – mede dankzij Europese financiering – bijdraagt aan innovatie en economische groei.

De Europa om de hoek Kijkdagen bieden een bijzondere kans om te zien wat er in de buurt gedaan wordt met Europees geld en wat dit concreet oplevert. Daarmee zijn de Kijkdagen een boeiend uitstapje voor iedereen die geïnteresseerd is in verandering en vernieuwing.

DOK41
Cindy Cats van DOK41: “Op vrijdag 8 mei zijn wij van 14.00 tot 15.00 uur geopend voor het publiek en geven rondleidingen in de broedplaats. DOK41 is een broedplaats voor innovatieve techno en creatieve startups en telt op dit moment 30 bedrijven. DOK41 biedt ondernemers flexibele huisvesting, toegang tot kennissessies, netwerkevents en coaching en begeleiding. Het team en de netwerkomgeving van DOK41 stimuleren ondernemers om te werken aan hun ontwikkelpunten en een succesvolle start of groeistap te maken.

Om de hoek
In Nederland zijn honderden projecten die deels worden gefinancierd met Europees geld. Deze projecten dragen bij aan het versterken van de regionale en lokale economie en aan de concurrentiepositie van Nederland. Ga naar www.europaomdehoek.nl/kijkdagen en ontdek wat er bij u om de hoek gebeurt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *