Duurzaam en verantwoord

Ecotap is specialist in het ontwikkelen en fabriceren van veilige, herkenbare oplaadpunten voor alle elektrische voertuigen. Steeds meer mensen kiezen voor een elektrisch aangedreven auto, scooter of fiets. Logisch, want de ecologische en financiële voordelen zijn enorm. Het aantal oplaadpunten neemt eveneens in een rap tempo toe en die ontwikkeling zet zich de komende tijd versterkt door. Ecotap helpt zowel particulieren, bedrijven en overheden op weg naar duurzaamheid. Het bedrijf vindt het van groot belang dat de producten gemaakt worden van duurzame materialen. Duurzaamheid kan namelijk niet verpakt worden in kunststof, vandaar dat al de producten voorzien zijn van een robuuste stalen behuizing. Door deze keuze garandeert Ecotap vandalismebestendige producten gecombineerd met maximale veiligheid. De medewerkers staan 24 uur per dag klaar om zowel de klanten als de gebruikers van de oplaadpunten persoonlijk te woord te staan.

Ecotap is oprecht betrokken bij inspanningen die bijdragen aan verbetering van de directe leefomgeving van mens en milieu. Ecotap selecteert ook zijn medewerkers op de wil om er een succes van te maken. Wie dat wel wil, maar eventueel nog niet óf niet volledig kan, wordt door Ecotap geholpen om dat daadwerkelijk succesvol te worden.

Bent u ook op weg naar duurzaamheid neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze adviseurs beschikken over al de nodige kennis zodat ze begrijpen welke aspecten voor u belangrijk zijn.

Ecotap B.V.
Industrieweg 4
5281 RW BOXTEL

0411 210 210
www.ecotap.nl
info@ecotap.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *