DvdA: Pop-up store geopend in Vlissingen!

In de aanloop van de Dag van de Architectuur 2014 is er, na Goes en Terneuzen,  in de Walstraat 74 te Vlissingen inmiddels de 3e pop-up-store geopend! Hier kunnen zowel particulieren als zakelijk geïnteresseerden kennis nemen van de activiteiten en deelnemers die 20 en 21 juni aaanstaande in Goes op het expo/event aanwezig zijn. 

Iedereen die geïnteresseerd is in (ver-)bouwen en (her-)inrichten zal op dit unieke expo/event, Zeeuwse ontwerpers & bedrijven treffen die hulp kunnen bieden bij bouw- en interieurwensen en vragen.

Naast deze pop-up-stores kunnen er nog steeds (interieur-landschap-architectuur) projecten worden ingestuurd voor de ‘Zeeuwse Dag van de Architectuurprijs’. Dit geldt niet alleen voor projecten die door architecten zijn ontworpen, maar voor alle bouwwerken die in Zeeland in 2013 zijn opgeleverd. Inmiddels zijn er al circa 30 projecten ingestuurd en is er ruim 400 keer gestemd. Eind van deze maand worden de 5 projecten met de meeste stemmen uit de selectie gelicht. Dan begint de stemming, op deze 5 projecten, voor de finale opnieuw.

Het project dat op 21 juni de meeste stemmen heeft, is automatisch de winnaar van de 1e ‘Zeeuwse Dag van de Architectuurprijs’.  Deze prijs, powered by Logus, wordt dezelfde dag nog feestelijk uitgereikt op het expo/event ‘De Dag van de Architectuur’. Voor de spelregels en stemmen zie de facebookpagina DvdA Zeeland in het album ‘Zeeuwse Dag van de Architectuur prijs’. Op deze Facebookpagina is nog veel meer info te vinden over zowel de pop-up-stores, de architectuurprijs en de deelnemende architecten en bedrijven.

Peter Klemann
www.aazeeland.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *