Een echte ijsbaan op Contacta!

schaatsenNog nooit vertoond op de beurs: een echte ijsbaan van
30 m², groot genoeg voor curling. De ijsbaan is te vinden op de gezamenlijke stand van ‘Zeeland houdt van Schaatsen’ en hun merkontwikkelingsbureau RealLife Concepts.

Zeeland houdt van Schaatsen
Afgelopen winter ging de provinciale campagne ‘Zeeland houdt van schaatsen’ van start met als doel de schaatssport te promoten in Zeeland. De “Zeeland houdt van schaatsen” campagne draagt het bevorderen van sport en welzijn in Zeeland een warm hart toe. De ijsbaan staat al negen winters in Middelburg op de Markt en inmiddels trekt het evenement 12.000 schaatsers en zo’n 50.000 bezoekers.

Middelburg, Vlissingen, Goes en Zierikzee
Meeliften op deze campagne vormt een unieke mogelijkheid om bedrijven, in een bepaalde stad of Zeeland, breed in de schijnwerpers te zetten door sponsoring of participatie. Een curling-avond voor personeel is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes. De ijsbaan van ‘Zeeland houdt van schaatsen’ zal in de winter van 2014/2015 de steden Middelburg, Vlissingen, Goes en Zierikzee aandoen.

Curling tijdens ContactaNL 2014
U bent van harte uitgenodigd om te komen curlen (waarmee u een ijstijd arrangement kunt winnen) en te praten over de mogelijkheden voor uw bedrijf. De ijsbaan van de stichting ‘Zeeland houdt van schaatsen’ is te vinden in hal 3 (stand 1421).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"9730","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */