Een event prikkelt de zintuigen

Je bedrijf, product of dienst eens goed in de kijker zetten? Organiseer een event! Een doordacht event is strategisch gezien goud waard.

Vergader- en congrescentrum De Stenge in Heinkenszand biedt alle ruimte voor bijeenkomsten, concerten en evenementen. Er gaat niets boven een live kennismaking en persoonlijk contact, vindt Anita de Vos van De Stenge. Het gaat steeds meer om de beleving, ervaart ze. Vandaag de dag is een zakelijk event veel meer dan het beschikbaar stellen van een locatie alleen. Anita: “Je dompelt je gasten onder in een thema, compleet met muziek en lekker eten, entertainment en passende aankleding van de zaal.” De Stenge verzorgde al uiteenlopende (thema)events, zoals de Startersdag, maar ook Winterfairs, Kerstfeesten en grote personeels-evenementen.

Imagowinst
Op zakelijke events vinden nieuwe producten of diensten sneller hun weg naar de klant, zo blijkt uit onderzoek. Logisch, want de klant ziet, voelt en ruikt… Kortom, beleeft het zelf. De persoonlijke touch op een event brengt het meteen dichterbij. Slimme (online) communicatie vooraf geeft de klant nog een extra zetje. Anita: “Een succesvol event levert behalve winst en (nieuwe) klanten ook altijd winst in imago op. Een evenement enthousiasmeert en inspireert. Dat is waardevol voor de organisator, die de bezoeker wil betrekken en behouden.”

Vergader- en Congrescentrum De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
www.sportfondsenborsele.nl

Tekst: Bianca Moorthamer
Fotografie: Jan de Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *