Een opgeruimd leven en/of werkruimte begint hier!

Al+Rust-en-structuur-Medium-700x350s Professional Organizer bied ik begeleiding en adviseer ik bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Door te ondersteunen bij het maken van keuzes stel ik de klant in staat gestructureerder te denken en te werken, effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen, om zo meer grip op zijn/haar leven en energiebalans te krijgen.

 

Doordat ik op zakelijk en particulier gebied over de juiste vaardigheden beschik wil ik op beide gebieden mijn expertise beschikbaar stellen. Het aanbod van mijn kennis is zeer ruim daardoor kan ik veel en de nodige ondersteuning bieden.

Rust en Structuur
Natasja Rijken
Garnalenstraat 50
4691 KK Tholen
06-14982203
www.rustenstructuur.nl
rustenstructuur@zeelandnet.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *