Een truck voor iedere transportbehoefte

Volvo Group Truck Center in Hulst is hét adres voor Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault Lichte bedrijfsvoertuigen. Een hoge servicegraad is hier nog vanzelfsprekend. Daar komt bij dat de technische medewerkers alle kennis in huis hebben om onderhoud snel en vakkundig uit te voeren. De enthousiaste verkopers vertellen graag alles over de verschillende trucks. Een attente klantendienst en ervaren chauffeurstrainers maken de persoonlijke dienstverlening meer dan compleet.

Natuurlijk is iedere transportbehoefte anders. De kracht van Volvo Group Truck Center is dat zij voor iedere uitdaging een passende truck hebben. Bovendien kan de opbouw van trucks, waar mogelijk, worden aangepast. Natuurlijk bestaat wegtransport niet uitsluitend uit trucks voor het zware transport. Daarom is er ook volop keuze uit kleinere bedrijfswagens. In samenspraak met de deskundige verkoper komt u zo tot een oplossing die perfect past bij uw bedrijf en gunstig is voor uw bedrijfsrendement.

Diensten
Volvo Group Truck Center biedt haar klanten een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Zo nemen zij de zorg voor uw truck compleet uit handen. En omdat transport nooit stil staat, kunt u vertrouwen op 24/7 service.

www.volvogrouptruckcenterhulst.nl § 0114 – 313 578 § Hulst

Tekst: Caroline Houmes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *