Eens een ander personeelsuitje 

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsuitje denk je waarschijnlijk niet meteen aan vliegen. Maar doe dat voor de lol toch maar eens.  

Het kan bij AeroLin in Arnemuiden. “Vanuit onze hangar aan vliegveld Midden Zeeland verzorgen we groepsarrangementen”, licht de nieuwe eigenaar Jeroen Vermue toe. “Al vanaf € 35 pp. Naast een rondvlucht voor iedereen zorgen we ook voor catering, gezellige zitjes en muziek. Onze hangar is hier echt een ideale locatie voor. Zelfs met koud weer, want we hebben vloerverwarming.” 

Is vliegen in zo’n klein vliegtuigje niet heel engNee. Veel mensen verwachten dat het heel hobbelig gaat, maar dat is niet het gevalZe staan er vaak van versteld dat het juist erg comfortabel is. Aan het eind van de rit stappen ze met een brede glimlach het vliegtuigje uit, een mooie ervaring rijker.”   

Rondvluchten met/zonder arrangement is niet het enige wat AeroLin verzorgt. “We zijn ook een vliegschool, doen luchtfotografie, asvertrooiingen en workshops om je vliegangst te overwinnen.  

Check ‘@zeelandbusiness’ op Instagram. Doe mee aan de win-actie en maak kans op een proefles vliegen van 60 minuten.  

AeroLin
Calandweg 62
4341 RA Arnemuiden
06-53121675 / 0113-222283
info@aerolin.nl
www.aerolin.nl 

Redactie: Kim de Booij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.