Eerste hulp bij scheepsmotorpech

Technomarine Engineering BV uit Goes is gespecialiseerd in de handel en revisie van alle merken scheepsmotoren en -onderdelen. Het bedrijf biedt sinds 1996 technische ondersteuning, advies en oplossingen voor alle problemen met 2-takt en 4-takt motoren. Met geavanceerde machines en gereedschappen kan Technomarine onderdelen reviseren en complexe technische problemen oplossen, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Onderdelen van oude motoren die niet meer verkrijgbaar zijn, worden desnoods opnieuw gemaakt. Reparaties en revisies kunnen worden uitgevoerd in de eigen werkplaats, maar ook elders ter wereld. Een team van technisch specialisten kan wereldwijd binnen 24 uur ter plaatse zijn. Indien nodig kan het serviceteam tot drie weken meevaren, om alle motoronderdelen na te kijken en al varend af te stellen. Zo gaat geen kostbare tijd verloren met stilliggen.

Vanwege de centrale locatie en uitgebreide transportmiddelen garandeert Technomarine een snelle levering naar de havens van Rotterdam, Antwerpen, Le Havre, Hamburg en natuurlijk naar Vlissingen. Transport naar andere havens is ook mogelijk. Als de bestelde producten in voorraad zijn, kunnen die veelal binnen 48 uur wereldwijd worden geleverd.

Daarnaast levert, repareert en modificeert Technomarine gecertificeerde generatorsets voor de scheepvaart en offshore tot 2000 KvA. Om aan de huidige standaard van veiligheidseisen te voldoen, worden alle generatorsets afgeleverd met een Lloyd’s certificaat, na inspectie in de eigen testruimte. Technomarine streeft naar de best mogelijke technische service en professionele assistentie tegen een scherpe prijs.

 

Technomarine Engineering BV
Bedrijventerrein De Poel II
Stanleyweg 12
4462 GN Goes
0113 586 006
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.