Eerste paal voor nieuw vakantiepark Colijnsplaat

Op maandag 5 december is gestart met de heiwerkzaamheden voor de bouw van de eerste 15 vakantiewoningen op Parc Ganuenta. Het nieuw te bouwen complex, dat werd vernoemd naar de nederzetting die in de Romeinse oudheid vlakbij Colijnsplaat lag, zal in drie fases ontwikkeld gaan worden.
De eerste fase zal bestaan uit 12 geschakelde wellness-dijkwoningen en voor Zeeland 3 unieke vrijstaande 12 persoon wellness-villa’s die ieder zijn voorzien van een inpandig zwembad. Het plan onderscheidt zich door de situering in het natuurgebied de Paardekuup pal aan Nationaal Park Oosterschelde in combinatie met de historische bouwstijl van de bijzonder luxe uitgevoerde vakantiewoningen. Voor de verhuur en exploitatie zal worden samengewerkt met lokale ondernemers wat een economische impuls zal geven aan Colijnsplaat.
De vakantiewoningen op Parc Ganuenta zijn vanuit de vraag van de markt ontwikkeld waar steeds meer behoefte bestaat naar kleinschalige luxe vakantieparken. Oplevering van de eerste fase vakantiewoningen zal in het 4e kwartaal van 2012 zijn. Het totale plan zal na voltooiing uit 77 luxe eenheden bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *