Enkele klanten van Barristafacilitair BV vertellen

artikel-21-foto-1Barristafacilitair BV investeert continue in haar medewerkers door scholing zodat wij onze afnemers op een oplossingsgerichte, duurzame en actieve wijze kunnen bijstaan met actuele kennis. Bij Barristafacilitair BV zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Accuraat, op tijd en vooral duidelijk: afspraak is afspraak.

E.M. Rooijmans-van Gend

Secretaris VvE Lindenburg 14-80 Roosendaal

Onze VvE bestaat uit 34 appartementen in 6 woonlagen en het bestuur doet alles in eigen beheer. De algemene ruimten worden regelmatig schoongemaakt door Barristafacilitair. Na een oriënterend gesprek is er een afspraak gemaakt om het appartement te bekijken. Het verhaal van Barristafacilitair sprak ons dusdanig aan en was overtuigend, waarna zij een offerte uitbrachten. Ofschoon deze hoger uitviel dan ons toenmalige schoonmaakbedrijf berekende is er toch gekozen om met Barrista in zee te gaan.

Wij worden door Barristafacilitair goed geholpen, zij nemen regelmatig contact op. Ook wij kunnen steeds  via de mail in contact komen. Zij nemen ons de zorg voor de schoonmaakklussen binnen de algemene ruimten in ons appartement helemaal uit handen. Wordt er iets door de schoonmaakster geconstateerd of zijn er vragen dan neemt de directie van Barristafacilitair makkelijk contact op met antwoord of oplossing. Wij horen van te voren wanneer er een andere schoonmaakster komt dan degene die altijd bij ons werkt. Wij vinden het belangrijk dat Barristafacilitair meegaat in de ontwikkelingen voor personeel en milieu. Door regelmatig contact met personeel en directie horen en merken wij hoe de verhoudingen liggen in de personele sfeer. Ook horen wij regelmatig welke maatregelen zij nemen om met milieusparende stoffen te werken.

Hoe zou u de dienstverlening van Barristafacilitair in het kort omschrijven?

Open en eerlijk en een goede kwaliteit t.o.v. prijs.

Gert-Jan Dek

Manager Facility Services Limagrain Nederland B.V.

Limagrain Nederland BV is een zaadveredelingsbedrijf in landbouwzaden en als business unit onderdeel van de groupe Limagrain, die wereldwijd opereert met 10.000 medewerkers.

Naast orde, netheid en accuratesse is hygiëne vanzelfsprekend daarbij ook belangrijk. Een proefperiode voor een deel van onze faciliteiten is, sinds enkele jaren uitgegroeid tot een periodiek contract voor alle faciliteiten.

Barristafacilitair hanteert als slogan “Barristafacilitair ontzorgt”, hoe vertaalt dit zich in de praktijk?

In het kader van uitbesteding van het schoonmaakwerk kan ik dat zeker beamen.

Is het belangrijk voor u dat Barristafacilitair in haar bedrijfsvoering ook zorgvuldig om wil gaan met het milieu en personeel?

Ja, het moet passen in het milieubeleid dat ons bedrijf hanteert en tussen wederzijdse werknemers dient een juiste respectvolle en effectieve communicatie te zijn. Door inzichtelijkheid van ekaars werkgebied is er meer begrip ontstaan wat resulteert in de wil om gezamenlijk problemen op te lossen. Barristafacilitair is een goed en strak georganiseerd bedrijf.

Mr. A.J. Mulders FB

Directeur Belastingadvies, Accon VM

Wij zijn een advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB.  Wij hebben internationale juristen in dienst en hebben ons gespecialiseerd in verschillende specifieke branches waaraan wij advies en diensten leveren.

Een goede hygiëne voorkomt uitval van het personeel en zorgt ook voor gemotiveerde werknemers. Men werkt met meer plezier in een schone omgeving. Daarnaast draagt een schone werkplek ook bij aan een goede bedrijfspresentatie richting zakelijke relaties. Barristafacilitair BV verzorgt bij ons het onderhoud van de kantoren, de vloeren en de glasbewassing. Ontzorging merken wij vooral doordat de medewerkers van Barristafacilitair vooruit denken. Zij merken het bijvoorbeeld op als de vloer wat matter wordt, en stellen dan zelf voor om hier aandacht aan te besteden. Zij zien het als iets stuk is, stellen vragen en ruimen dit pro-actief op. In principe vind ik dit natuurlijk eigen verantwoordelijkheid, maar het is wel een pré en zéker een plus!

Als u de dienstverlening van Barristafacilitair in 1 of 2 woorden zou moeten omschrijven, met welk woord zou u dit dan doen?

Zorgvuldig en met passie.

Raissa Kosters

Office Manager TWS Nederland B.V.

Wij richten ons op de import en export van afvalinzamelingsmiddelen zoals afvalcontainers voor thuis, ondergrondse containers en glasbakken. Die importeren wij vanuit het buitenland en verkopen deze in de Benelux. Hygiëne speelt een grote rol in ons bedrijf omdat wij veel met aanbestedingen werken en moeten voldoen aan de strenge hygiëne-eisen behorende bij de ISO 14001 certificering. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons pand er netjes en verzorgd uitziet zodat wij ons goed kunnen presenteren richting onze klanten.

Waarom heeft u gekozen voor Barristafacilitair?

Barristafacilitair BV heeft een erg flexibele benadering. Zij denken pro-actief met ons mee. Het personeel is netjes en representatief en er wordt ook gelet op welke medewerkers van Barristafacilitair ons bedrijf passen, zodat de samenwerking soepel verloopt. Zij verzorgen bij ons het onderhoud aan het bedrijfspand; de schoonmaak van de kantoren, vloeronderhoud, de hal, de keuken en de wc’s. Ook doen zij de glasbewassing.

Barristafacilitair BV hanteert als slogan “Barristafacilitair ontzorgt” hoe vertaalt dit zich in de praktijk?

Dit doen zij ook echt! Zij denken proactief met ons mee. Ze verzorgen de juiste schoonmaakmiddelen, regelen het wcpapier en nemen ons op die manier veel uit handen. Het is praktisch niet nodig om hun taken te controleren en we kunnen er van op aan dat zij goed werk leveren. De medewerkers van Barristafacilitair BV zijn ook altijd aanwezig volgens afspraak. Ook als er iemand van hun medewerkers uitvalt, dan wordt er tijdig vervanging geregeld De medewerkers van Barristafacilitair hebben echt aandacht voor de schoonmaakmiddelen die gebruikt worden. Als zij bijvoorbeeld middelen binnen ons bedrijf aantreffen die niet conform de ISO 14001 certificering toegestaan zijn, dan trekken ze onmiddellijk aan de bel. Ook als wij informatie nodig hebben over de middelen die zij gebruiken dan wordt dit onmiddellijk geleverd. De betrouwbare en pro-actieve instelling is voor ons een hele opluchting omdat het ons echt ontzorgt. Wij werken nu al 4 jaar met Barristafacilitair samen en in die 4 jaar hebben wij nooit één enkele klacht gehad. Voordat wij met Barristafacilitair in aanraking kwamen hebben wij vele andere schoonmaakbedrijven ervaren en om dan met een bedrijf als Barristafacilitair in aanraking te komen is echt een opluchting!

Barristafacilitair BV loopt voorop bij het creëren van innovatieve, doeltreffende en aantrekkelijk geprijsde oplossingen op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, zandstralen en impregneren van gebouwen, ontmossen en spinnenvrij maken van gebouwen en catering. Wij geven adviezen op materialen en ontzorgen door praktische, hoogwaardige en betrouwbare adviezen aan onze afnemers. De lange termijn relatie met onze afnemers staat voorop in ons handelen” Just do it “is daarbij onze dagelijkse slogan.” Innovatief en doeltreffend advies is daarvoor essentieel. Niet incidenteel, maar op een structurele wijze samenwerken aan betrouwbare producten en oplossingen voor complexe problemen.

Barristafacilitair BV

Doorvaart 1

4651 WH Steenbergen

T: Christa: 06 29 02 41 38

T: Barry: 06 12 05 83 91

E: info@barristafacilitairbedrijf.nl

I: www.barristafacilitairbedrijf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *