EPZ Borssele lanceert nieuwe website

Deze week is de nieuwe website van de grootste regionale elektriciteitsproducent EPZ live gegaan, samen met de sub-site voor Werken bij EPZ. De websites zijn ontwikkeld door full service internetbureau Synetic

De website van EPZ was toe aan modernisering en ging daarom op de schop. “Als het aankwam op flexibiliteit en kwaliteit, voldeed onze website niet meer aan de eisen die er vandaag de dag aan gesteld mogen worden”, aldus Femmy Barends, communicatieadviseur van EPZ. Vanaf deze site kan ook worden genavigeerd naar de site  Werken bij EPZ, een sub-site.

Gebruiksvriendelijk en veilig
Voor EPZ was het belangrijk dat het beheer van de sites gebruiksvriendelijk zou zijn voor de beheerders. Daarbij speelde ook de beveiliging van de sites een grote rol. Voor de bezoeker van de site is er ook veel veranderd: de site heeft een frisse, heldere uitstraling gekregen, waarin de huisstijl goed naar voren komt. Dit leidt tot een site waarbinnen een bezoeker sneller kan vinden waar hij of zij naar op zoek is. Ook op de vacaturesite: ” Werken bij EPZ”, is het eenvoudiger te navigeren.

Over EPZ
EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland. Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteren zij een kolencentrale met biomassa-installatie en een windpark. Veiligheid staat voorop bij alle handelingen, besluiten en overwegingen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.