Er valt wat te kiezen bij de MVO-prijzen Goes en Terneuzen

Inwoners van Goes en Terneuzen kunnen tot 10 oktober 2011 stemmen op de genomineerde ondernemers voor de MVO-prijs Goes en MVO-prijs Terneuzen 2011.  De kandidaten laten zien wat zij doen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op www.mvoprijs.nl  vindt u meer informatie over de genomineerden en kunt u uw stem uitbrengen. 

 Uit de Goesse aanmeldingen heeft de jury de volgende bedrijven genomineerd: ROM Marsaki, Oranjewoud, Cleanmaster Biolux, PWG Bedrijfsveilige Kleding, Dubourgraaf en Meubel en Rijtuigstoffeerderij C.J. Brouwer.Uit de Terneuzense aanmeldingen heeft de jury genomineerd: WarmCO2, H4A, Carglass B.V.,  Cofely Zuidwest BV,  Drukkerij Bareman en De Haarzaak Het publiek kan stemmen op één van de genomineerden via de eerdergenoemde website.

Door te stemmen tonen de inwoners van Goes en Terneuzen hun waardering voor initiatieven van bedrijven die niet alleen winst opleveren voor hun eigen onderneming, maar ook voor samenleving en milieu. De drie bedrijven die per gemeente de meeste stemmen krijgen, gaan door naar de finale.

De MVO-prijs beloont ondernemers die een voortrekkersrol willen spelen. De winnaars van respectievelijk de MVO-prijs Goes en de MVO-prijs Terneuzen 2011 ontvangen naast de MVO Award landelijke en regionale publiciteit. Daarnaast mogen zij zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Goes of Terneuzen noemen. Deze MVO-prijzen zijn een initiatief van de gemeente Goes, de gemeente Terneuzen en COS Zeeland.

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen stemmen ondernemers hun bedrijfsvoering af op klimaat, samenleving en milieu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *