Erfgoed Zeeland is op zoek naar jou!

Erfgoed Zeeland is hét aanspreekpunt voor het erfgoed in Zeeland. In dialoog met de samenleving geven wij betekenis aan het erfgoed en zorgen ervoor dat het beschermd, benut en beleefd kan worden. Wij verbinden mensen en organisaties en zetten ons in voor een duurzame erfgoedzorg.

De sector Erfgoed en Ruimte (16 medewerkers) houdt zich ontwikkelingsgericht bezig met kennisopbouw, informatieverschaffing, ondersteuning, advisering en projectontwikkeling op het terrein van archeologie, cultuurhistorie en monumenten. Onder de sector valt ook de Monumentenwacht en het Zeeuws Archeologisch Depot.

Wij zoeken voor de sector Erfgoed en Ruimte een sectorhoofd
Fulltime (36 uur)

Profiel
Je beschikt over brede erfgoedkennis en bent vakinhoudelijk sterk. Je hebt een achtergrond in de architectuurgeschiedenis of bouwkunde en bent bekend met wet- en regelgeving op het terrein van de gebouwde en archeologische monumentenzorg. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het snijvlak van erfgoed en ruimtelijke ordening en thema’s als duurzame monumentenzorg en herbestemming, Je weet hoe je medewerkers coacht en enthousiast maakt. Je bent een teamplayer, legt gemakkelijk verbindingen en hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Je beschikt over een hands on mentaliteit, houdt de grote lijnen in de gaten en bent resultaatgericht.

Taken
– Leiding geven aan de sector
– Adviseren van overheden en erfgoedorganisaties in het ruimtelijke domein
– Ontwikkelen van en meewerken aan projecten

Wij bieden
– Een uitdagende, afwisselende functie bij een informele, middelgrote organisatie (circa 37 medewerkers)
– Een prettige werkomgeving
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
– Een salaris van maximaal € 5.541,52 bruto per maand (schaal 12 Collectieve Arbeidsvoorwaarden Provincies) met daarnaast een Individueel Keuze Budget van 22,37% van het bruto salaris.

Wij vragen
– Minimaal hbo werk- en denkniveau (hbo/wo-opleiding architectuurgeschiedenis of bouwkunde met erfgoedcomponent)
– Leidinggevende kwaliteiten
– Ervaring met plannen en organiseren en projectmatig werken
– Ervaring als (senior) adviseur of (senior) beleidsmedewerker bij of voor een overheid
– Een netwerk binnen de erfgoedsector
– Goed ontwikkelde sociale en communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden

Informatie en sollicitatie
Zin in een boeiende afwisselende functie met mogelijkheden voor ontwikkeling en ontplooiing? Mail dan je sollicitatie voorzien van CV vóór maandag 9 september 2019 naar vacature@erfgoedzeeland.nl.

Voor verdere informatie en een functieomschrijving verwijzen wij je graag naar onze website. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Directeur Wim Scholten zal je vragen graag beantwoorden: +31 (0)6 53 61 09 69. Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure. Het dienstverband is tijdelijk voor 1 jaar met de mogelijkheid van een vaste arbeidsovereenkomst bij gebleken geschiktheid.
Invulling van de functie in deeltijd (32 uur) is bespreekbaar.

Voldoe je niet aan alle eisen maar ben je wel enthousiast en gemotiveerd, dan vragen we je toch om te reageren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.