Event: 21 april, Open Golfdag

Op zaterdag 21 april wordt de ‘Open Golfdag‘ georganiseerd op De Goese Golf. Op deze dag kan u van 12:00 tot 17:00 gratis kennis maken met de golfsport.

Dit kan u verwachten:
Golfprofessionals ontsluieren voor u het geheim van de golfswing, het putten, chippen en pitchen, hetgeen u daarna zelf uitgebreid kunt uitproberen. Onder begeleiding is het mogelijk om enkele holes op de 18-holes wedstrijdbaan te spelen. Daarnaast zijn er demonstraties en bij de receptie van de golfbaan kunt u zich laten informeren over het golfpaspoort, het 9 stappenplan, baanonderhoud, familiegolf, het clublidmaatschap en de speelmogelijkheden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"3273","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */