Event: cursus Duurzaam Ondernemen

Eind 2012 zal voor de laatste keer in Zeeland de cursus Duurzaam Ondernemen worden georganiseerd. De cursus “Duurzaam Ondernemen voor het Zeeuwse MKB” geeft praktische en inspirerende kennis en gereedschappen om duurzamer te ondernemen. De cursuslessen bestaan uit een mix van aansprekende voorbeelden, achtergrondinformatie, bijbehorende wet- en regelgeving, uitwisseling van ervaringen, bijdragen van gastsprekers en bedrijfsrondleidingen. Na afloop van de cursus heeft u een goed beeld van wat duurzaam ondernemen inhoudt en wat dit betekent voor uw bedrijf. U kunt de Milieubarometer en de MVO-balans met duurzaamheidaspecten gebruiken en verbinden met concrete bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast heeft u voldoende ingrediënten om een actieplan op te stellen gericht op de verduurzaming van uw bedrijfsvoering en de vertaling van uw doelen naar alle interne en externe belanghebbenden.

De cursus bestaat uit 4 lessen van elk 4 uur. Na het volgen van minimaal 3 lessen ontvangt u een certificaat voor uw bedrijf. De kosten van de cursus zijn € 200,- per bedrijf. Er mogen per bedrijf maximaal 2 personen ingeschreven worden.

Aanmelden of vragen
Neem contact op met Anne-Marie Mol (0118) 63 17 40, am.mol@zeeland.nl, onder vermelding van “cursus Duurzaam Ondernemen”. Voor de cursus zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *