Event: Woonland 2013 opent nieuwe deuren

 Op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april vindt de vernieuwde editie van de woningbeurs Woonland 2013 plaats in de Grote Kerk in Goes. Op de beurs krijgt u antwoord op alle vragen die u heeft omtrent uw woning en woonomgeving.

Centraal in deze editie staat het brede scala aan woningen; huurwoningen, bestaande koopwoningen, nieuwbouwwoningen en nieuwbouwprojecten. Tevens zijn er professionals beschikbaar voor persoonlijke vragen en interieuradvies. Dit jaar wordt er een workshop georganiseerd waarbij het verkopen van een woning centraal staat. Tijdens deze workshop kunt u een Home Makeover t.w.v. €500,- winnen! 

Een nieuw onderdeel van deze editie Woonland zijn de lezingen. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen en kunt u onderling van gedachten wisselen over allerlei zaken. Op de beurs vindt u partijen als: Rabobank, Delta NV, Nederlandse Bouw Unie, Faasse en Fermont, Aria Goes, Marsaki, RWS Goes, R&B Wonen, Serviceflats Zeeland, De Tuinkamer, TMC woonwinkels, Neeskens Makelaars en de gemeente Goes, Reimerswaal, Kapelle, Zuid-Beveland en Borsele. Al deze partijen beantwoorden graag al uw vragen op het gebied van wonen in Zeeland. Meer informatie kunt u vinden op woonland.nu. Ook kunt u alle ontwikkelingen bijhouden op Twitter via @WoonlandGoes of Facebook via ‘Woonland’.

U bent uitgenodigd op vrijdag 19 april tussen 13:00 en 18:00 en zaterdag 20 april tussen 10:00 en 16:00 om samen Woonland te beleven. Toegang is gratis!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *