Events

Zeeland Business boeit, bindt en verbindt ondernemers via een grote diversiteit aan evenementen.
We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden via onze evenementen.

We onderscheiden de volgende soorten evenementen:

Netwerkevenementen
Het ZB ondernemersnetwerk is een van de grootste Zeeuws overschrijdende netwerken van Zeeland. Het netwerk bestaat uit 275+ vaste leden en ieder event wordt gemiddeld door 100 ondernemers bezocht.  Daarnaast ontvangt het netwerk bij iedere netwerkbijeenkomst een groot aantal introducés, waardoor je iedere avond weer nieuwe personen ontmoet. Kijk voor de komende events hier. Sinds 2020 organiseren wij tevens online of live netwerkbijeenkomsten, met inachtneming van de coronarichtlijnen van het RIVM.

Thema gerelateerde evenementen
Wij organiseren verschillende soorten thema gerelateerde events. Doelstelling van deze evenementen is het organiseren van een gerichte bijeenkomst op basis van onderwerp of thema.
Iedereen die geïnteresseerd is in het thema, kan dan relevante kennis opdoen.

Ondernemersdagen
Voorheen bekend onder de startersdagen, maar inmiddels doorontwikkeld tot evenementen voor alle type ondernemers. In 2020 organiseren wij onze ondernemersdagen op basis van 2 doelgroepen.

Middagprogramma
Starters en ZZP’ers

Avondprogramma
MKB’ers

Online events
Inmiddels niet meer weg te denken, de online evenementen. Digitaliseren is de trend van de 21e eeuw. Waarom geen online evenement organiseren in plaats van een fysiek evenement?