Netwerkbijeenkomst Abdij Middelburg met afsluitend concert van Davina Michelle


Evenementgegevens


Save the date! Want op 3 september organiseert Zeeland Business haar eerste netwerkbijeenkomst na de zomer van 2019 op de Abdij in Middelburg tijdens het Zeeland Nazomerfestival. We sluiten de netwerkbijeenkomst af met een spetterend optreden van Davina Michelle! De avond is gratis te bezoeken voor leden. Introducees zijn van harte welkom voor een bijdrage van €49,50. Het netwerkprogramma wordt later bekend gemaakt, maar de avond is zoals je van ons gewend bent inclusief uitgebreid diner en drankjes (drankjes tijdens concert zijn voor eigen rekening). 

Davina Michelle
De zangeres kwam op nummer één binnen in de Nederlandse top40 na haar deelname aan de beste zangers van Nederland en scoorde daardoor een grote hit met ‘Duurt te lang’.

Zeeland Nazomerfestival
Van 27 augustus tot en met 7 september vindt Zeeland Nazomerfestival weer plaats en wij sluiten met onze netwerkbijeenkomst gezellig een avondje aan! Dit jaar kun je o.a. naar Nielson, Danny Vera, Wende, Haevn, 3js, Jett Rebel, Frank Boeijen en dus Davina Michelle! Klik hier voor het volledige programma. 

Vaker aansluiten bij netwerkbijeenkomsten van Zeeland Business? Kijk hier voor onze lidmaatschappen.