Extra aandacht voor veiligheid bij Elie Beveiliging

Met een gerust hart de deur achter je dichttrekken en weten dat je woning of bedrijfspand in goede handen is. Elie Beveiliging uit Goes onderscheidt zich van andere beveiligingsbedrijven door de persoonlijke aandacht voor haar klanten. “Onze medewerkers doen net een stapje meer.”

Elie Beveiliging is een echt familiebedrijf waar verschillende familieleden werkzaam zijn. “En wij werken met goed geschoolde mensen die vaak al lang bij ons zijn”, vertelt Astrid Rehorst. “Onze mensen vormen een hechte club.” Dat is een van de redenen dat beveiliging bij Elie net iets verder gaat. “Onze medewerkers zijn heel betrokken bij ons bedrijf en het beveiligingswerk dat ze uitvoeren. Ze hebben oog voor detail en afwijkende situaties.”

Elie Beveiliging is sterk vertegenwoordigd in Zeeland maar ook buiten de regio weten steeds meer opdrachtgevers ons te vinden. “Onze expertise ligt in de beveiliging van complexe situaties. We ontzorgen en verzorgen de totale beveiliging zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun bedrijfsvoering.”

Particulieren kunnen bij Elie Beveiliging terecht voor de beveiliging van hun woonhuis. “Wij zorgen voor de opvolging van alarmmeldingen en kunnen bij afwezigheid regelmatig een controleronde doen. Die zorg en aandacht voor je huis kan heel makkelijk, ook voor kortere periodes, worden ingekocht.” Elie Beveiliging is te vinden op het Bevelandenplein tijdens de Contacta

Elie Beveiliging
Klein Frankrijk 31a
4461 ZN Goes
www.eliebeveiliging.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *