Facilitaire partner voor events

artikel-14-foto-1Het zal u niet ontgaan, bij een bezoek aan Contacta 2016: de nieuwe en frisse uitstraling van het Zeeuws-Vlaams Paviljoen is een feit! De basis van deze nieuwe looks and feel ligt bij JEP oftewel Jouw Event Partners; gevormd door de samenstelling van, Het Feest (Hulst), Post Audio Company (Goes),  Sound Support Events (Rosmalen) en sinds kort ook DJ Vibes (Terneuzen) en SPH International Artists and Events (Tholen). In samenwerking met de Pleincoördinatoren Zeeuws-Vlaams Paviljoen (Marscha de Booij/ Karin Boerman) zorgen zij oa voor de standbouw, inrichting, multimedia voorzieningen en signing van het overgrote deel van dit paviljoen, zowel met instapklare stands alsmede stands op maat van oa Pieters Media.

Naast de verfrissende standbouw is JEP ook een graag geziene facilitaire partner van diverse kleine, middelgrote en grote evenementen en festivals in het Zeeuwse en inmiddels ook ver daarbuiten. Enkele klinkende Events waaraan JEP haar medewerking in 2016 verleende zijn bijvoorbeeld Culitruck, Hemelpop, Colour Your Day, Structura, City of Dance, Challenger Zeeland, Zeeland Beach Classics, de Bax Open Dagen en Tholen 650jaar!

Naast openbare evenementen draagt JEP ook zorg voor levering van een totaalpakket voor bedrijfsfeesten. Van decoratie, aanleg van stroom en een uitgebreid assortiment partyverhuurartikelen tot het entertainment (van hostess tot DJ, Live Band tot bekende artiest).

Kortom een totaal leverancier die ontzorgt van A tot Z, gegarandeerd een feest om mee te werken!

ContactaNL 2016 standnr. 601

Jouw Event Partners

Olympiastraat 11

4462 GG Goes

T. 0113-342425

E. info@jouweventpartners.nl

I. www.jouweventpartners.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *