Feel Good Today

Leontien

Leontien van Moorsel inspireert Zeeuwse vrouwen tot actief genieten

Samenwerkende bedrijven spelen in op de multitaskende vrouw
Leontien van Moorsel heeft haar verhaal al heel vaak verteld. Juist omdat velen wel iets weten van haar boeiende leven, is het extra leuk om haar een hele dag mee te maken. Leontien is gastvrouw op vrijdag 29 mei op De Goese Golf. Bewegen en eten op een gezonde manier, gecombineerd met goed voor je lichaam zorgen, is wat ze mee wil geven aan Zeeuwse vrouwen.

Feel Good Today
Het Feel Good Today evenement met Leontien van Moorsel is een samenwerking tussen De Goese Golf en Knapp! Cosmetics & Luxury. Jannemieke de Visser, directeur De Goese Golf: “De moderne vrouw maakt lang niet genoeg tijd voor zichzelf. Ze stelt prioriteiten, maakt keuzes en ze wil vooral niets missen. Op die multitaskende vrouw hebben wij ingespeeld met een zeer actieve en afwisselende dag. Leontien vormt de rode draad. Haar boodschap is pure inspiratie“.

Een actieve dag, waarbij deelnemers kunnen deelnemen aan een golfwedstrijd of golfclinic (voor beginnende golfers) en kiezen uit een yoga of hoepel workshop. Ontspannen en genieten is minstens zo belangrijk: er zijn beauty adviezen, product demonstraties en na afloop ontvangen de gasten een goodie bag.

De afwisseling is precies datgene wat balans brengt: Zeeuwse vrouwen kunnen dit op vrijdag 29 mei op De Goese Golf samen met Leontien van Moorsel ervaren.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De Goese Golf
Jannemieke de Visser, directeur
T. (0113) 229 557
06 228 09 468
jdevisser@goesegolf.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *