Fiets mee met Ride Before The Roses

Op zaterdag 14 juni 2014 kunt u deelnemen aan dit unieke en sportieve fietsevenement dé Ride BEFORE the Roses. Op deze dag kunt u 40 km of 100 km fietsen ten bate van KWF Kankerbestrijding en twee Zeeuwse doelen: Hospice Clara Hofje en Stichting Palazzoli. Beide doelen werden voorgaande jaren ook ondersteund tijdens de DELTA Ride for the Roses.

De start en finish bevinden zich ook dit keer op de Grote Markt in Goes. De 100 km-route start hier om 10.30 uur en de 40 km-route om 11.30 uur. De routes lopen over fietspaden en mooie binnenwegen. Er zijn geen voorrijders; u rijdt op uw eigen tempo en op eigen risico.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Ride BEFORE the Roses bedraagt € 10,00 per persoon.
Per afstand mogen er vanwege de veiligheid 1.500 deelnemers mee fietsen. Deelname is uitsluitend individueel. Er zijn geen teaminschrijvingen mogelijk.

Ride BEFORE the Roses belooft een hele sportieve, indrukwekkende en feestelijke dag te worden voor fietsers en niet fietsers. Op de Grote Markt in Goes zal Patricia Foort, zoals gebruikelijk, The Rose van Bette Midler zingen en Eddie Bogaert is wederom presentator en speaker.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, de Gemeente Goes, DELTA NV en de Rabobank Oosterschelde. Mis dit mooie evenement niet en schrijf u snel in!

https://www.ridebeforetheroses.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *