Finalisten bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2016

Award-´Zeeuws-Familiebedrijf-2014´De drie finalisten die kans maken om Zeeuws familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend. Uit ruim 100 aanmeldingen is door een selectiecommissie een keuze gemaakt voor de volgende drie finalisten: Hanse Staalbouw, Omoda schoenen en Transport- en Containerbedrijf Wielemaker BV. Deze finalisten zijn geselecteerd op basis van de voorop gestelde criteria zoals historische en maatschappelijke waarde, innovatie, de doorgemaakte groei en het belang voor de Zeeuwse economie. Al deze bedrijven zijn uniek, divers en werkzaam in verschillende branches, maar hebben één ding gemeen en dat is dat zij allen aansprak kunnen maken op deze titel.

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk twee jaar geleden de award ‘Familiebedrijf van het Jaar’ ingesteld. Sinds vorig jaar is de samenwerking uitgebreid met aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken, en de organisatie van Film by the Sea.

Op maandag 12 september wordt bekend gemaakt welk Zeeuws Familiebedrijf de award heeft binnen gesleept.  De award wordt uitgereikt in de vorm van een Zeeuwse stik (Zeeuwse knoop) van kunstenares Caroline de Ligt. Daarnaast ontvangt de winnaar een uitgebreid prijzenpakket met onder andere een promotiecampagne van Zeeland Business, uitgebreid financieel advies van Baker Tilly Berk en een bioscoopreclamecampagne van Cine City. De uitreiking van de award zal plaatsnemen tijdens het filmfestival Film by the Sea in Cinecity te Vlissingen.

 

Aanmelden voor de uitreiking
Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via https://www.zeelandbusiness.nl/zfvhja2016

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *