Finalisten bekend voor Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar 2018

De drie finalisten die kans maken om Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar te worden zijn bekend! Uit ruim 80 mooie nominaties zijn de volgende bedrijven door een selectiecommissie gekozen als finalisten: Geuze Transport, ITN Groep en TMC Wonen. De finalisten zijn geselecteerd met als leidraad het thema van dit jaar ‘HR Beleid’.

De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt om een Zeeuws familiebedrijf extra in het zonnetje te zetten. De award is in het leven geroepen nadat bekend werd dat Zeeland het grootst aantal familiebedrijven van Nederland heeft en daarmee een belangrijke spil vormt voor de Zeeuwse economie. In het verleden hebben Fraanje, Paree en Omoda de award in ontvangst mogen nemen en vorig jaar was de eer aan de Sinkegroep. De award wordt georganiseerd door Zeeland Business, Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel advocaten.

Publieksstemmen

Dit jaar wordt de winnaar bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen. De jury bestaat uit Wilco Sinke (Sinkegroep, winnaar vorig jaar), Roberto Floren (Neyenrode) en Jo Annes de Bat (Provincie Zeeland). Naast het juryoordeel, kan iedereen zelf een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete familiebedrijf.

Uitreiking bijwonen

Op maandag 8 oktober wordt in de Mythe in Goes bekend gemaakt welke finalist er vandoor gaat met de award. De organiserende partijen stellen gezamenlijk een prijzenpakket samen ter waarde van enkele duizenden euro’s.

Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.30 uur met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via https://zeelandbusiness.nl/zfvhj2018. Hier kunt u ook alle informatie over het evenement vinden en hoe u uw stem kunt uitbrengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"23646","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */