Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award 2017 bekend

De drie finalisten die kans maken om Zeeuws familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend! Uit ruim 80 mooie nominaties zijn de volgende bedrijven door een selectiecommissie gekozen als finalisten: Sinkegroep, Saman Groep & Bliek Meesterbakkers. De finalisten zijn geselecteerd op diverse criteria zoals bedrijfshistorie, innovatie en strategie & visie.

De Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt om een Zeeuws familiebedrijf extra in het zonnetje te zetten. De award is in het leven geroepen nadat bekend werd dat Zeeland het grootst aantal familiebedrijven van Nederland heeft en daarmee een belangrijke spil vormt voor de Zeeuwse economie. In het verleden hebben Fraanje, Paree en Omoda de award in ontvangst mogen nemen. De award wordt dit jaar georganiseerd door Zeeland Business, Baker Tilly Berk, de Zeeuwse Rabobanken en Adriaanse van der Weel advocaten.

Publieksstemmen
Dit jaar wordt de winnaar bepaald door een vakjury gecombineerd met publieksstemmen. De jury bestaat uit Wilhelm Verton (Omoda, winnaar vorig jaar), Roberto Floren (Neyenrode) en Jo Annes de Bat (Provincie Zeeland). Naast het juryoordeel, kan iedereen dit jaar dus zelf een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete familiebedrijf.

Stemmen kan vanaf 13 september door een SMS te sturen naar 4411. In deze SMS zet uw
Familiebedrijf gevolgd door uw favoriet. Stuur dus de volgende berichtjes naar 4411*:
Familiebedrijf Bliek
Familiebedrijf Sinke
Familiebedrijf Saman
*Kosten voor het stemmen per SMS bedragen €0,60, exclusief de kosten voor het gebruik van mobiele telefoon. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Stemmen is mogelijk tot en met 27 september 2017. U kunt per telefoonnummer één keer stemmen.

Uitreiking bijwonen
Op maandag 2 oktober wordt in de Mythe in Goes bekend gemaakt welke finalist er vandoor gaat met de award. De award wordt ook dit jaar weer uitgereikt in de vorm van een Zeeuwse knoop van kunstenares Caroline de Ligt. De organiserende partijen stellen gezamenlijk een prijzenpakket samen ter waarde van enkele duizenden euro’s.

Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 uur met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via https://www.zeelandbusiness.nl/zfvhj2017.

 

2 reacties

  1. Sinke uitstraling van woeste en slimme werkers en dat loont

  2. Sinke verdient de hoofdprijs door inzet doortastend handelen en flexibiliteit ontzorgd veel bedrijven door een veelvoud van specialisatie ook wij zijn klant top

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *