Finalisten Zeeuws Familiebedrijf van het Jaar bekend

Uitreiking  ZFvhJ 2014 verkleindDe vijf finalisten die kans maken om Zeeuws Familiebedrijf van het jaar te worden zijn bekend. Uit de ruim 100 aanmeldingen is een selectie gemaakt van de volgende vijf finalisten: Auto Kuzee B.V., Bakker Boer, Vervaet, Airpack Netherlands BV en Paree B.V. Elektro – Telecom. Deze finalisten zijn geselecteerd op basis van de voorop gestelde criteria zoals historische en maatschappelijke waarde, innovatie en het belang voor de Zeeuwse economie. Al deze bedrijven zijn uniek, divers en werkzaam in totaal verschillende branches, maar hebben één ding gemeen en dat is dat zij allen aansprak kunnen maken op deze titel.

Omdat Zeeuwse Familiebedrijven sinds jaar en dag fundamenteel belangrijk zijn voor de Zeeuwse economie heeft Zeeland Business samen met accountantskantoor Baker Tilly Berk vorig jaar de award ‘Familiebedrijf van het jaar’ ingesteld. Dit jaar is de samenwerking uitgebreid met twee aanvullende partners, de Zeeuwse Rabobanken, en de organisatie van Film by the Sea.

Op maandag 14 september wordt bekend gemaakt welk Zeeuws Familiebedrijf de award heeft binnen gesleept. De award wordt uitgereikt in de vorm van een Zeeuwse stik (Zeeuwse knoop) van kunstenares Caroline de Ligt. Daarnaast ontvangt de winnaar een uitgebreid prijzenpakket met onder andere 30 Tv-commercials op Omroep Zeeland, een promotiecampagne in Zeeland Business magazine en uitgebreid financieel advies. De uitreiking van de award zal plaatsnemen tijdens het filmfestival Film by the Sea in Cinecity te Vlissingen.

Aanmelden voor de uitreiking
Het bijwonen van het avondprogramma vanaf 19.00 met de uitreiking van de award, gevolgd door het netwerken is voor iedereen gratis toegankelijk. Aanmelden kan via https://www.zeelandbusiness.nl/awards/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *