Financieringsaanvraag versterken met de nieuwe Investor Readiness module van Dockwize

Vanaf 28 november start Dockwize met de nieuwe Investor Readiness module, waarin ondernemers worden ondersteund bij het versterken van hun financieringsaanvraag. Tijdens de module helpen de business coaches ondernemers de kwaliteit van hun businessplan te verhogen én leggen ze contacten met potentiële financiers, met als doel de slagingskans van een financieringsaanvraag te vergroten.

De Investor Readiness module is beschikbaar voor deelnemers van het Acceleratorprogramma en wordt hierbij als extra module aangeboden. Het Acceleratorprogramma is een 12-weken durende training waarin intensief gewerkt wordt aan het versterken van het verdienmodel, groeistrategie, opschaling en financiering van een product of dienst. Voor de start van de Investor Readiness module geeft een financier feedback op de betreffende business case. Aan de hand van deze feedback wordt tijdens additionele sessies extra aandacht besteed aan dié punten binnen het businessplan, die een financieringsaanvraag sterken maken. Het cluster Innovatiefinanciering van Dockwize is nauw betrokken bij de invulling en ondersteuning.

Op 28 november gaat weer een Acceleratorprogramma van start en is de nieuwe module beschikbaar. Let wel op: het volgen van de Investor Readiness module geeft geen garantie voor financiering.

Dit Acceleratorprogramma wordt mogelijk gemaakt door Dockwize, Sociale Innovatie Zeeland, Rabobank Walcheren/Noord-Beveland, Rabobank Foundation, SWVO, KNHM Participaties/ KNHM afdeling Zeeland, Stichting ZIGZAG, HZ University of Applied Sciences en Provincie Zeeland.
Meer info: https://www.dockwize.nl/programmas/innovatieve-startup/accelerator

Leuk om te weten…
Dockwize staat 3 december op de Ondernemersdag Walcheren met een stand en vertellen je hier graag meer over!
Wil jij bij deze Ondernemersdag aanwezig zijn?
Meld je hier aan!

Bron: Dockwize

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *