Fletcher Landgoed Hotel Renesse Vergaderen in historische omgeving

Exterieur Moermond verkleindAan de rand van Renesse, dichtbij het strand en middenin een uitgestrekt landgoed, liggen Slot Moermond en het bijbehorende Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Hotel en kasteel bieden samen een keur aan mogelijkheden voor seminars, vergaderingen, conferenties en zakelijke partijen.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse opende de deuren van de gerestaureerde Orangerie en bijbehorende hotelkamers in 1990. Sinds die tijd heeft het bedrijf ervaring met het organiseren van bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. “Inmiddels hebben zowel de Orangerie als het slot een complete make-over gehad”, vertelt hotelmanager Remco van Helden. “Het hele interieur en de styling zijn onder handen genomen en up-to-date gebracht. Natuurlijk zijn de historische elementen bewaard gebleven.”

De Orangerie is uitgerust met twee moderne, multifunctionele vergaderruimtes, voorzien van alle benodigde apparatuur. Wie liever in een meer historische omgeving vergadert, kan terecht in het 300 meter verderop gelegen Slot Moermond. Dat beschikt over zeven stijlvolle zalen die geheel naar wens kunnen worden ingericht, variërend van twee boardrooms voor maximaal 10 personen, tot vergader- en presentatieruimtes die tussen de 25 en 60 man kunnen ontvangen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Ook een receptie tot 250 gasten is mogelijk, net als een een diner voor groepen van maximaal 80 man.

Interieur Moermond verkleindNatuurlijk kunnen de zalen voor elke gelegenheid geheel naar wens worden ingericht, compleet met beamers, luidsprekers en flip-overs. Daarnaast is op culinair gebied alles mogelijk. Lunch en
diner kunnen aan elk dieet worden aangepast en worden naar wens in de Orangerie of in het kasteel geserveerd. “In combinatie met de mogelijkheden in het hotel en de Orangerie kunnen we alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten ontvangen in een sfeervolle en inspirerende omgeving. Van productpresentaties tot kleine beurzen, van vergaderingen tot meerdaagse conferenties. Overnachten kan in de 44 recent gerenoveerde kamers van het hotel.”

Een van de unique selling points van Fletcher Landgoed Hotel Renesse is uiteraard de prachtige omgeving. De unieke ligging van het hotel biedt diverse mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten in de open lucht. “Bij mooi weer kunnen evenementen plaatsvinden in de slot-tuin. Of u begint de vergaderdag met een yoga-sessie in de natuur. En wat is nou fijner om tussen de besprekingen door even de benen te kunnen strekken en te genieten van de rust op het landgoed, of lekker uit te waaien op het strand.” Wie juist even de drukte in wil, wandelt zo naar gezellige centrum van Renesse.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse
Stoofwekken 5
4325BC Renesse
0111-46 17 88
info@fletcherlandgoedhotelrenesse.nl
www.fletcherlandgoedhotelrenesse.nl

 

Tekst: Liesbet Mallekoote

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.