Flexibele kantoorruimte op centrale plek

2016-01-14 10.43.16
Rens Vermue

Midden in de polder, maar op een steenworp afstand van de nieuwe op- en afrit van de Sloeweg en op minder dan 15 minuten rijden van Middelburg, Goes en Terneuzen, ligt bedrijfsverzamelgebouw No Guts No Glory. Het biedt onderdak aan 14 kantoorruimtes voor zzp’ers en kleine ondernemingen. “Hier heb je als zelfstandige ondernemer toch het gevoel dat je collega’s hebt.”

Een aantal jaren geleden stond op de plek van het verzamelgebouw nog een oude aardappelopslagloods. “Een vreselijk lelijk ding”, zegt eigenaar en verhuurder Rens Vermue. Zelf werkte hij al jaren vanuit zijn naastgelegen huis. “Maar ik miste mensen om me heen.”

De oude loods werd gesloopt en vervangen door een modern gebouw dat plaats biedt aan goed uitgeruste kantoorruimtes. Behalve over een ruime, goed geïsoleerde werkplek beschikken de huurders over supersnel internet, een luxe keuken, toilet- en doucheruimtes en voldoende parkeerruimte. Voor wie met meerdere mensen wil vergaderen, zijn er een bespreekruimte en een conference-room. Binnenkort wordt het gebouw uitgerust met zonnepanelen. “Voor 10 euro per dag kun je hier het hele jaar gebruik van maken. Daarnaast is er een flex-office beschikbaar, die per dagdeel te huur is.”

Het kantoorgebouw mist de bedrijvige omgeving van de stad, maar ook de saaie aanblik van een industrieterrein. In de tuin scharrelen de kippen en de groene omgeving straalt rust uit. “En er is onderling een fijne sfeer. Tijdens een bakje koffie kun je eens een probleem aankaarten en kan een ander misschien helpen. Er is altijd wel een klankbord.”

 

Bedrijvenverzamelgebouw No Guts No Glory

Nassauweg 18

4453 VJ ‘s-Heerenhoek

E. lg.vermue@zeelandnet.nl

T.0113-354030

T. 06-24619050

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *