Force Fusion: Lean computing vanuit de cloud

Terwijl er nu volop over cloud computing wordt gesproken, leverde Force Fusion uit Terneuzen vier jaar geleden al geautomatiseerde werkplekken vanuit de ‘cloud’. “Wij hebben vandaag de dag een enorme kennisvoorsprong. Dat komt doordat Jan Warnier en Danny Esseling zes jaar geleden een technische architectuur ontwikkelden die wij nu ‘Lean Computing’ noemen.”

Jan Warnier en Peter Ramsteijn vormen samen het commercieel gezicht van Force Fusion. Samen met het team van gepassioneerde IT-engineers dagen zij de technologie voortdurend uit. “LeanComputing werkplekken hebben de toekomst en zullen organisaties, vroeg of laat, helpen om de processen rondom werkplekbeheer te verbeteren en te vereenvoudigen en om tijd- en plaats onafhankelijk te kunnen werken.”

Eigen datacenters
Force Fusion spreekt in dit verband van ‘Lean Computing’. “Dit betekent dat wij werken middels een modulair systeem waarbij, op basis van klantspecifieke wensen, modules kunnen worden toegevoegd. Servers, desktops, camerabewaking, telefonie, backups of opslagcapaciteit; wij leveren maatwerk zonder maatwerkprijs.” Bijzonder daarbij is dat Force Fusion beschikt over twee regionale datacenters; in Terneuzen en sinds kort ook in de televisietoren in Goes.

Edu cloud
Een mooi voorbeeld van de vooruitstrevende manier van werken is de Edu cloud die Force Fusion recent ontwikkelde voor het Zwin College in Oostburg en het Reynaert College in Hulst. Deze scholen delen zo software en het datacenter. “ Het spreekt voor zich dat zij een eenvoudig uit te breiden en flexibele ICT omgeving hebben waar op vrij eenvoudig wijze andere scholen bij kunnen aanhaken. Alles met als primair doel de ICT kosten te verlagen.”

 

Force Fusion
Mr. F.J. Haarmanweg 37 | 4538 AN Terneuzen
T. 0115 76 00 00
E. email@forcefusion.eu | I. www.forcefusion.eu

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *