Foto’s ZB Netwerk 17 januari 2013 in Skidôme Terneuzen

30 skiërs en 130 netwerkers

Artieste Josie Kneepkens verraste ’s avonds veel mensen met haar prachtige, gevoelige nummers en was een prettige aanvulling op het zakelijke maar vooral informele karakter van de avond. Het was wel even wennen aan de ietwat koude zaal, maar goed… Zeeland Business Netwerk was dan ook te gast bij een overdekte skipiste.

Voor de eerste keer werd ook een middagprogramma georganiseerd onder de noemer ‘Zeeland Business Casual’. In een ontspannen sfeer genoten 30 netwerkers van de mogelijkheid om de overdekte skipiste in Terneuzen te ‘ontdekken’. Na de apfelstrudel konden zij zichzelf 90 minuten uitleven om rond 17:30 uur af te sluiten met een mini-après-ski, die weer naadloos aansloot onze Diner-Walk-Inn vanaf 18:00 uur in restaurant ‘De Zeeuwse Alp’.

Bert van Leerdam stelde vanaf 19:30 uur twee partijen in de gelegenheid om zich kort te presenteren:

  • Namens RegioinBedrijf.nl kwam Frans Moraal ons het nieuwe jaarboek voor Zeeuwse bedrijven uitreiken. Alle aanwezigen kregen dit nieuwe boek  ‘vers van de pers’ mee naar huis;
  • Toine Poppelaars en Kees Bal gaven als vertegenwoordigers van de ‘Ronde van Zeeland Seaports’ een toelichting op de volgende editie van de eendaagse Zeeuwse wielerklassieker voor professionele wielrenners en lieten weer eens duidelijk blijken hoe belangrijk sponsoring vanuit het Zeeuwse bedrijfsleven is om dit evenement jaarlijks te kunnen organiseren.

Het verschil werd weer gemaakt tijdens het effectief netwerken o.l.v. Fred Krautwurst, die vooraf nog eens uitleg gaf over ‘het tijdens netwerkbijeenkomsten niet gefocust moeten zijn op korte-termijn-succes’. Indien je als ondernemer, manager of bestuurder kiest voor ‘netwerken’ als instrument om je naamsbekendheid en omzet te vergroten dan dien je dit als een structureel en lange-termijn-proces te zien.

Jan Hendrik Bos leverde dit keer maar liefst 146 foto’s aan. Deze zijn te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business. Enkele van deze foto’s zijn terug te vinden in ons magazine in het artikel over deze avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.