Foto’s ZB Netwerk 18 februari 2013 bij ‘Brooklyn’ Middelburg

Gastvrij Middelburg aan den lijve ondervonden

Om 18:00 zo uit je werk binnenlopen bij een stijlvol Grand Café met de je tegemoetkomende geur van een opwarmende grill… Dan begint voor de meeste netwerkdeelnemers de bijeenkomst gelijk goed. En waarschijnlijk was daarmee de toon voor de rest van de avond gezet, want we beleefden een enorm sfeervolle avond met veel ‘beleving’ en uitsluitend positieve reacties na afloop.

Rond 19:30 stelde Bert van Leerdam eigenaar Marcel Löhr van Grand Café ‘Brooklyn’ in de gelegenheid om zichzelf en zijn bedrijf te introduceren waarna drie Middelburgse gasten aanschoven voor een tafelgesprek: Wethouder Johan Aalberts, voorzitter Sjaak van den Berg van Stichting Evenementen Middelburg en communicatiemanager Marc Volleman van de Kamer van Koophandel Zuid-West Nederland gaven hun mening over de gastvrijheid en het bedrijfsklimaat in onze provinciehoofdstad. Voor de pauze schetste tenslotte salesmanager Coen Wessel van Grand Hotel ‘Ter Duin’ in Burgh-Haamstede de omstandigheden waarin de volgende bijeenkomst van ZB Netwerk gaat plaatsvinden op donderdag 4 april 2013.

Het effectief netwerken kende weer zinvolle – door Fred Krautwurst samengestelde – variaties en zorgde er voor dat deelnemers huiswaarts keerden met een uitbreiding van het persoonlijke zakelijke netwerk met gemiddeld zes personen.

De complete serie van 74 foto’s door Jan H. Bos is zoals gewoonlijk te bekijken op het Flickr-account van Zeeland Business.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *