Foto’s ZB Netwerk 27 augustus 2012

Bijeenkomst bij Baker Tilly Berk Goes.

De aangename buitentemperatuur maakte het op maandag 27 augustus voor de deelnemers (uit Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en Vlaanderen) van Zeeland Business Netwerk mogelijk om vanaf 18:00u buiten te genieten van een uitstekend verzorgde barbecue door Strandpaviljoen ‘Panta Rhei’ uit Vlissingen.

Rond 19:30u verkaste de groep naar de fraaie ontvangstruimte van het kantoorpand en organiseerden we onder andere een ‘Veiling der (zakelijke) behoeften’. Op 50 wensen, verzoeken en vragen kwamen maar liefst 104 reacties vanuit de netwerkdeelnemers. De belangrijksten waren vragen om hulp bij het vinden van een zogenaamde ‘warme ingang’ bij een potentiële klant. De overweldigende uitkomst van de veiling was een mooi voorbeeld van het nut van de bijeenkomsten die Zeeland Business sinds afgelopen voorjaar organiseert. Het lidmaatschap kan zich op deze manier doeltreffend terugbetalen.

Nadat Petra Warnar van Airpack BV in Zierikzee haar bijdrage had toegelicht aan het in 2011 verschenen onderzoeksrapport naar familiebedrijven in Zeeland zette Fred Krautwurst zoals gewoonlijk de deelnemers ‘aan het werk’ en konden de nieuwkomers ervaren wat wij verstaan onder ‘effectief netwerken’.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De complete reeks van 45 foto’s door Jan Hendrik Bos is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business. Enkele van deze foto’s zijn terug te vinden in ons magazine in het artikel over deze avond.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.