Foto’s ZB Netwerk ‘De Stenge’ 8 oktober 2012

Het belang van ‘De Eerste Indruk’

De sfeer was al prima, maar halverwege de avond liepen alle deelnemers aan Zeeland Business Netwerk zelfs hardop lachend rond met een gekleurd vel papier op de rug. Daarop prijkten vele gele post-it’s met ‘eerste indrukken’ die men op elkaars rug had geplakt. Het was een karakteristiek moment tijdens de succesvolle bijeenkomst in Congres- & Vergadercentrum ‘De Stenge’ in Heinkenszand.

Vanaf 18:00 uur was het prettig arriveren tijdens de Dinner-Walk-Inn met zeer fraaie amuses en mooi geproportioneerde gerechtjes. Louw Wielemaker en Marianne Meijers leidden de deelnemers vervolgens in twee groepen rond door hun multifunctionele locatie, waarna Bert van Leerdam Perry Kentin van LMG Strategie & Creatie in de gelegenheid stelde om een toelichting te geven op de naderende bedrijvenbeurs ‘Contacta’. Fred Krautwurst zette de deelnemers tussentijds op een ludieke manier aan het werk om hun aan den lijve te laten ondervinden wat het belang is van de eerste indruk die een gesprekspartner van je heeft. Aansluitend werd Kees van Boven door Bert geïnterviewd over zijn nieuwe editie van ‘De leukste kalender van Zeeland’, waarna het tijd was om het ‘Effectief Netwerken’ te starten.

Hieronder een selectie van de foto’s, gemaakt door Jan Hendrik Bos. De complete reeks van 45 foto’s is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business. Enkele van deze foto’s zijn terug te vinden in ons magazine in het artikel over deze avond.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.