Foto’s ZB Netwerk 19 november 2012 in ‘Het Badpaviljoen’

Zakelijk Communiceren

Het Badpaviljoen maakte haar goede naam volledig waar. Ferdi Dolk trakteerde ons bij binnenkomst op heerlijke Zeeuwse producten van het land en uit de zee in een prachtig, warm en stijlvol interieur. Bij niemand bleken de verwachtingen te hoog gespannen en dat was een compliment aan de chef en zijn (gast)vrouw Mirjam. De Diner-Walk-Inn was dus een uitstekende start van de avond.

Onder de noemer ‘Zakelijk Communiceren’ voelde Bert van Leerdam zijn oud-collega Bert Hoogerheijde van Omroep Zeeland aan de tand. Het was de aanloop naar een businessforum waar ook Marvin de Reuver en Daniëlle de Jonge bij aanschoven. Aansluitend werden initiatiefnemer Rem van den Bosch, styliste Marty Weststrate en winnares Anne van Weenen in de gelegenheid gesteld om hun aandeel in het kunstproject ‘Verkiezing van Het Nieuwe Zeeuwse Meisje’ toe te lichten.

Fred Krautwurst kreeg vanaf 20:30u zoals gewoonlijk eerst iedereen stil en daarna enthousiast aan de praat met ‘Effectief Netwerken’. Het was met name weer geweldig om iedereen met veel beleving in kleine groepen aan de slag te zien gaan. Die positieve sfeer werd net als altijd tot het einde toe vastgehouden.

De complete reeks van 42 foto’s van de hand van Jan Hendrik Bos is te bekijken op het Flickr-kanaal van Zeeland Business. Enkele van deze foto’s zijn terug te vinden in ons magazine in het artikel over deze avond.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"5229","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */