Foto affiche Film By The Sea 2016 door Zeeuwse fotograaf Ruden Riemens

fbtsDe foto voor het affiche van Film by the Sea wordt dit jaar gemaakt door Ruden Riemens. De in Middelburg gevestigde fotograaf met meer dan 30 jaar ervaring staat bekend om zijn prachtige werk variërend van Zeeuwse landschappen en portretten tot kunstzinnig studiowerk.

Leo Hannewijk: “Een aantal jaren geleden spraken Ruden en ik af dat hij een keer de foto voor het affiche van Film by the Sea zou maken. Nu is het eindelijk zover en ik verheug mij daar zeer op, want Ruden is een bijzonder goede en professionele fotograaf wiens werk ik zeer bewonder”. 

De onthulling van het affiche staat gepland tijdens de Amuse, op dinsdag 7 juni in het CCXL theater te Vlissingen. Die dag zal ook de jury van de aankomende editie van het Film by the Sea  film festival bekend worden gemaakt door juryvoorzitter Adriaan van Dis.

Ruden Riemens (1963) is een absolute professional met dertig jaar ervaring. Gedreven, gepassioneerd en compromisloos als het om kwaliteit gaat. Zijn werk wordt internationaal gewaardeerd en kent een grote verscheidenheid aan liefhebbers. Naast werk-in-opdracht vervaardigt Ruden Riemens kenmerkend en soms zelfs spraakmakend vrij werk. Inmiddels beschikt hij over een groot beeldarchief. Zijn werk is op afspraak te bezichtigen in zijn galerie aan de Middelburgse Korendijk. Naast zijn eigen werk beheert hij ook de nalatenschap van zijn vader Wim Riemens (1933-1995). Hierdoor omvat de collectie het gefotografeerde tijdsbeeld van meer dan een halve eeuw met als rode draad het wonen, werken en leven in Zeeland.

Voor meer informatie: https://rudenriemens.com

Nilsson communicatie kunstenaars uit Goes zal het verdere ontwerp van het affiche op zich zich nemen. Meer informatie over Nilsson communicatie kunstenaars: https://www.nilsson.nl

Over Film by the Sea:

Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur, dat is ontstaan in 1999 en inmiddels jaarlijks ruim 42.000 bezoekers naar CineCity in Vlissingen weet te trekken. Door de komst van de CCXL-zaal met een capaciteit van ruim 700 zitplaatsen, is de verwachting dat het bezoekersaantal dit jaar flink zal toenemen. De 18e editie van Film by the Sea vindt plaats van 9 tot en met 18 september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *