Fotoverslag netwerkbijeenkomst h2groen

Gisteren waren wij met ons netwerk te gast bij H2groen in Kruiningen. Geheel volgens de richtlijnen van het RIVM werd op een veilige afstand met elkaar genetwerkt in de buitenlucht.

Spreker 1 – Arjan Heijstek (h2groen)
Arjan Heijstek, eigenaar van H2Groen in Kruiningen, heeft het gehad over de trends & ontwikkelingen van tuinen. Welke tuinen zijn ‘hip’? En wat zijn de ontwikkelingen in deze tijd? Naast de trends en ontwikkelingen heeft Arjan het ook gehad over duurzaamheid, want duurzaamheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in deze tijd. Bij H2Groen wordt hier ook aan gedacht, denk bijvoorbeeld aan wateropvang en zonne-energie!

Spreker 2 – Erik van den Dobbelsteen (VVV Zeeland)
Half 2019 luidde de noodklok al en met het bord “te koop” in de tuin van het hoofdkantoor in Domburg valt eind dit jaar het doek definitief voor VVV Zeeland. Directeur Erik van den Dobbelsteen, haalde de jaren lange verliezen uit de organisatie en herstelde het fundament, toch verdwijnt VVV Zeeland. Tijdens deze netwerkbijeenkomst op 1 september heeft Erik zijn verhaal gedaan waarom na 6 jaar er geen provinciale VVV meer zal zijn en hoe het nu verder gaat.

Bekijk hier het volledige programma.

Meld je hier aan voor het aankomende event bij Bio Base in Terneuzen!

Opzet

Diner, netwerken & sprekers

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.