Jan Lagasse aan het woord

Fotoverslag nieuwjaarsbijeenkomst

Maandag 13 januari waren wij met het Zeeland Business netwerk te gast bij Auto Poppe in Goes. Deze avond hebben we ons glas geheven op een gezond en succesvol 2020!

Sprekers deze avond:
– Jan Lagasse (North Sea Port)
– Frank Wilthagen (Wilthagen)
– Patrick Keizer (De Ketchupfabriek)

Bekijk het volledige programma van deze avond hier.
Wil jij naar de eerstvolgende netwerkbijeenkomst komen bij Portaal van Vlaanderen? Bekijk hier alle informatie en meld je aan!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"29490","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */