Hanse Staalbouw: gegroeid ondanks recessie

foto8Wim de Jonge van Hanse Staalbouw uit Nieuwerkerk is trots op de veelzijdigheid en ontwikkeling van het bedrijf: “We zijn ruim 100 jaar geleden begonnen als hoefsmid en smederij. Nu doen we alles: bedrijfspanden, hallen, loodsen en schuren – van casco tot turnkey. In Nederland en sinds kort ook over de grens.”

Compleet bouwbedrijf
“Onze naam doet vermoeden dat we alleen staalconstructies leveren. Daar zijn we inderdaad in gespecialiseerd. Maar ook fundering, metselwerk en technische installaties – als bouwbedrijf kunnen we alles realiseren. Zo hebben we onlangs voor een boorplatform een prefab gebouwtje ontworpen en op maat gemaakt. Maar we zijn ook een distributiecentrum aan het bouwen voor Coolblue in Brabant. Zo’n hal van twee hectare, da’s een prachtige uitdaging.”

Betrokkenheid en kwaliteit
“Onze klanten waarderen ons om de mentaliteit van ons personeel. Laatst hoorde ik nog: “Als ik tien van zulke jongens had als jullie hebben, nam ik ze meteen aan.” We hebben 110 vakmensen in dienst – voorzien van alle certificaten en keurmerken – en we zijn de afgelopen jaren gegroeid, ondanks de recessie. Ook omdat we veel zelf doen: van de Autocad-tekenaar die de ideeën uitwerkt en het lassen, ponsen en coaten tot de afdeling waar we frames maken voor machinebouw. Die betrokkenheid bij het hele product en proces vertaalt zich in goede kwaliteit. Dat merkt de klant.”

Hanse Staalbouw
De Weel 13
4306 NV Nieuwerkerk
0111 64 13 33
info@hansestaalbouw.nl

Tekst: Marjolijn Bergmann – Van Leeuwen
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *